• +36305181993, +36302853516
  • balazs.lukacs@icloud.com

Szállítási és fizetési feltételek

Elfogadott fizetési lehetőségek

Fizetés online banki átutalással

Banki átutaláskor kérjük a megjegyzés mezőben tüntesse fel a megrendeléshez tartozó egyedi rendelésszámot, továbbá csatolmányban küldje el az utalásról szóló bizonylatot az balazs.lukacs@icloud.com e-mail címre. Az átutaláshoz szükséges adatokat a megrendelést követő automatikusan kiküldött visszaigazoló e-mailben találja meg amennyiben ezt a fizetési lehetőséget választotta. A banki átutalással a megrendelés és a fizetés feldolgozása akár 5 munkanapot is igénybe vehet.

Utánvételes fizetés csomagszállító futárnak

A csomag kézhezvételekor készpénzben vagy bankkártyával fizet a futárnak. A szállitás dija utánvétel esetén 1790 Ft.

Csomagátvételi lehetőségek

Futárszolgálat

A szállítást készlettől függően legkésőbb a megrendelés feladását követő naptól számított 2. munkanap tudjuk teljesíteni. A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon, melynek díja országosan 1790 Ft. Fizetés a csomag átvételekor a futárnak készpénzben és bankkártyával is lehetséges, ugyanakkor a megrendelés után is fizethet készpénzkímélő módon a fentebb feltüntetett fizetési módok bármelyikével.

Csomagautomata szolgáltatás

A szállítást készlettől függően legkésőbb a megrendelés feladását követő naptól számított 3. munkanap tudjuk teljesíteni. A szállítás Foxpost csomagautomatába előre utalás esetén 1085 ft, utánvétellel 1290 Ft. Csomagutomatába történő vásárlás esetén, megrendeléskor kérjük beírni a csomagautoma címét.

Személyes átvétel üzletünkben

Vedd át csomagod személyesen előre egyeztetett időpontban Biatorbágyon.

Scroll to Top
O STYLE BEA