Szállítási és fizetési feltételek

Elfogadott fizetési lehetőségek

Fizetés online banki átutalással

Banki átutaláskor kérjük a megjegyzés mezőben tüntesse fel a megrendeléshez tartozó egyedi rendelésszámot, továbbá csatolmányban küldje el az utalásról szóló bizonylatot az balazs.lukacs@icloud.com e-mail címre. Az átutaláshoz szükséges adatokat a megrendelést követő automatikusan kiküldött visszaigazoló e-mailben találja meg amennyiben ezt a fizetési lehetőséget választotta. A banki átutalással a megrendelés és a fizetés feldolgozása akár 5 munkanapot is igénybe vehet.

Fizetés Paypal rendszeren keresztül

A PayPal egy elektronikus fizetési mód, amelynek fiókjai úgy működnek, mint a normál bankszámlák. A tranzakciók azonnal létrejönnek, beleértve a fiókok közötti átutalást is. A PayPal fizetési móddal online webáruházak milliói közül rendelhet, és gyakran nevezik a Paypalt az Internet Bankjának. A PayPallal történő megrendelés kifizetése után a kiszállítás a PayPal fiókban megadott címre történik. A vonatkozó módosításokkal kapcsolatban kérjük forduljon a futárszolgálat ügyfélszolgálatához.

Utánvételes fizetés csomagszállító futárnak

A csomag kézhezvételekor készpénzben vagy bankkártyával fizet a futárnak. A szállitás dija utánvétel esetén 1490 ft

Csomagátvételi lehetőségek

Futárszolgálat

A szállítást készlettől függően legkésőbb a megrendelés feladását követő naptól számított 2. munkanap tudjuk teljesíteni. A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon, melynek díja országosan 1490 Ft. Fizetés a csomag átvételekor a futárnak készpénzben és bankkártyával is lehetséges, ugyanakkor a megrendelés után is fizethet készpénzkímélő módon a fentebb feltüntetett fizetési módok bármelyikével.

Csomagautomata szolgáltatás

A szállítást készlettől függően legkésőbb a megrendelés feladását követő naptól számított 3. munkanap tudjuk teljesíteni. A szállitás Foxpost csomagautomatába előre utalás esetén 865 ft, utánvételel 1090 Ft.

Személyes átvétel üzletünkben

Vedd át csomagod személyesen előre egyeztetett időpontban Biatorbágyon.

Scroll to Top